31-10-08

Nu är det dagen med stort D. Idag gäller det, nu är det dags för modevisningen, jag hoppas att det kommer att gå bra. I går var en väldigt stressig dag så vi får hoppas att det flyter på bra idag. Jag fick just ett samtal av VF som ska komma och filma / fota på vår modevisning kl 12 och sen så ville de tydligen intervjuva mig :S jag hoppas att det kommer att gå bra . Jag slänger in ett par bilder på de kläder jag har sytt så att ni får njuta lite :P


24-10-08

Varför får man aldrig vara i fred?? Varför ska vissa vara så otroligt nyfikna på precis vad man än gör :S

Men jag fick i alla fall mina skor igår mina älskade UGGS (naturligtvis inte orginalet:P) det känns typ som om man går ute med tofflor på sig, I love them!



Sen så har jag fixat uppblåsbara galgar till modevisningen , superskönt. Känns som om det inte har hänt så mycket fast det har passerat en hel vecka.Tiden går för fort, man hinner ju inte göra något.!
Ha en bra kväll Kram

23-10-08

Gaaah, kurserna spyr uppgifter på mig. Vill bara ha ledigt just nu. Projektledningskursen är extra jobbig.
Men jag har i alla fall köpt mina UGGS idag , så det känns riktigt bra och sen så köpte jag också en skjorta som är hur fin som helst, kommer från Wyred. Sen så har jag även sytt klart alla min kläder till kollektionen så jag har en kollektion bestående av 6 plagg :D har bara lite små detaljer kvar.

20-10-08

Ursh vad jag är otaggad på att fara till jobbet, det känns både jobbigt och kallt ute. Jag skulle vilja krypa ner i soffan med en filt och sen en bra film. Men jobbet kallar så då har jag inte så mycket till val. Någon som vill jobba i stället för mig?? Visst det är jätte bra att få pengar men det känns bara betyngande att jobba när man har tusen andra saker att göra.

Men nu måste jag springa och göra mig klar innan jag måste cykla..
Hoppas att alla får en super bra kväll
Kram

20-10-08

jag som skulle vara duktig och göra bort massor med arbete idag men då har jag ju inte studieguiden hemma, i den står ju all info!!! ursh vad jobbigt det känndes :S vet inte riktigt hur jag ska lösa det. men på något sätt måste jag göra det. Men annars finns det säkert 1000000 andra saker som måste göras. Nej undra om jag ska dra mig upp från sängen nu eller? kanske är det dags för det, jag kan i alla fall rita skisserna på kläderna till presentationen/ redovisningen.

19-10-08

vilken blogg nörd jag har blivit idag :P
Men nu har jag i alla fall beställt den efterlängtade filmen , och det blev den med extra material ! det är ju naturligtvis sex and the cityfilmen jag pratar om .. å jag vet att jag är en nörd!

19-10-08

Vi hade tidigare diskuterat om att fara upp på Solbacken och handla och titta runt lite, men nu fick jag tydligen inte följa med vilket var lite tråkigt. Vilken lång och tråkig Söndag det här blev. Längtar tills dagens höjdpungt, Oth känns som om enda ljuset i mörkret för stunden.

Just nu sitter jag och pluggar lite, ska skriva klagobrev och ett affärsbrev där jag svara på ett klagobrev. Tappade just nu alla motivation för allt. funderar typ på att sätta mig och sy något, men jag borde verkligen plugga. Någon som har lust att följa med på en power walk??

08-10-19

Jag som skulle vara duktig tidigare idag, jag skulle faktiskt ut och ta en power walk med då envisas vädret med att regna, och då sätter jag inte foten utanför dörren.  Funderar på om jag ska orka ta en efter att jag har ätit lunch, men man blir ju lat när man inte kan gå ut när man känner för det. Sen så måste jag plugga English business writing. Känner mig otaggad till tusen, men jag har inget val , uppgiften ska in på Fredag så det är bara att ta tag i den.

Nä nu måste jag dra mig till köket och laga lunch..
Hoppas att alla får en bra dag
Kram

06-10-08

När ska en bli två?


Jag har beslutångest över ett par skor, ett riktigt världsproblem

05-10-08

I morse så drömmde jag att jag var utomlands och bodde på ett jätte fint hotell och solen sken och man kunde plaska i polen. men när jag vaknar så hör jag regndropparna som rinner ner för fönsterrutan och vinden som viner utanför fönstret, man blir inte speciellt sugen på att sätta sina fötter utanför dörren. Trotts dagens dåliga väder så har jag, Sandra och Angelica varit och kollat på Sunnanå mot Linköping idag, riktigt trevligt men vääääääldigt kallt!

Sen så har jag snabbjobbat ett tag och faktiskt hittat igen mitt golv. :D och nu sitter jag och tittar på oth, dvs. världens bästa serie. borde igentligen plugga lite, men jag vet inte om jag orkar ...
Sen saknar jag dig, känns som om du är 10000000000 mil bort. Hoppas att du saknar mig lika mycket som jag saknar dig..

Puss


01-10-08

Idag så har jag inte speciellt mycket till ork.. var hur trött som helst i morshe, tänkte ta en senare buss till umeå men tillslut så lyckades jag att ta mig till bussen. Men jag har inte fått så mycket uträttat idag.. Har typ varit på lite dåligt hurmör . Vet ej varför men jag ändrade på det med lite shopping :D
Det blev ett par kilcklackspumps idag .. riktigt fina. men det bästa med dem var att de fanns i 35 :D

Sen så har jag hitta mina nya älsklingar, jag måste typ beställa dem, jag kan ju övertala mig att 650 är billigare ä 2500 som orginalet kostar.
Här har ni en bild på mina älsklingar
Love them :D

RSS 2.0