30-12-08

Jag önskar typ att jag hade stannat kvar på jobbet, hur tragiskt är inte det ?

30-12-08

Ibland känner man sig verkligen ensamast i världen. Idag blev det jobb igen, något som verkligen inte var planerat men det blig ju pengar i kassan :D Så det blev jobb från 10 till halv 4.

Lite otaggad man är på nyårs....

Hoppas att ni andra är med taggad är jag..

Kram

28-12-08

Idag har varit en mycket effektiv dag, Jag har hunnit varit på stan en snabbis, gjort EBW uppgiften och sen så har jag hunnit sy en klänning som faktiskt blev riktigt bra :D Jag har bara kvar lite pressning och sen att klä och sätta fast knapparna vilket typ kommer att ta hundra år :P

Så man kan säga att detta har varit en inspirerande och effektiv dag :D Så i morgon hoppas jag på en lika effektiv dag :D

Hoppas att alla har haft en bra dag.

Puss

25-12-08

Igår så firade vi en internationell juldag med japaner. Det är något som inte händer varje dag. Så det var en trevlig dag, Idag så blir det att springa lite på stan bland allt annat folk. Det ska bland annat tittas på en ny vinterjacka eftersom att min andra har gett upp. Sen så är jag sugen på att köpa en ny klocka så det blir nog att titta på det också.

Sen så fick jag en symaskin i julklapp så det blir nog att titta på lite tyger också för jag har lite idéer på olika designer på klänningar. Så summa och summaro så detta varit en väldigt bra jul med många glada stunder och väldigt god mat.

Hoppas att alla andra också har haft en bra jul och att ni får njuta av ledigheten.

Puss

19-12-08

Hej, hopp.
Nu var hemtentan klar och nyårsplanerna klirradet så just nu leker livet, eller nästan i alla fall. Det är sjukt halt ute så jag vill typ inte sätta foten utanför min dörr idag men ska nog försöka masa mig till stan i alla fall. Jag har ju ett par julklappar kvar som ska inhandlas. Sen har jag ju två till skoluppgifter att göra så det lär nog inte bli något jullov här inte :S Jobb och plugg kommer nog mitt lov att fyllas med, jag som hade hoppats på att få slappa lite . Nä nu blir det att fördjupa sig i nästa skoluppgift ..

Hoppas att alla får en bra fredag :D

Puss

17-12-08

Idag är det stora julaftonen för mig, ett riktigt himmelrike. När jag kom på stan så såg jag att cativaa hade utförsäljning, vilket jag har väntat på i över en månad så då passade jag på att fynda lite,

1 tröja , saint tropez ord pris 300 nu endast 100 kr
1 kofta, saint tropez ord.pris 300 nu endast 100kr
1 par skjorts från saint tropez ord. pris 500 nu endast 100kr
1 par skjorts från Hunky Dory ord. pris 800 nu endast 200kr
1 linne från Hunky Dory ord. pris 500 nu endast 100kr
1 linne från Rodebjer ord. pris 600 nu endast 100kr
1 T-shirt från Stella forest ord. pris 1250 nu endast 100kr
1 t-shirt från Rodebjer ord. pris 1000 nu endast 500kr
1 armband  ord. pris 100kr nu 50 kr.

detta skulle ha kostat 5350kr men jag har endast betalat 1350 :D

Så jag svävar på rosa moln just nu :D
Sen så var jag tvugen att köpa en ny Mp3 eftersom att jag har lyckats tappa bort den förra :S Så nu fick det bli en rosa, det är så synd för jag tyckte faktiskt om min gamla.. jag saknar den lite :S

men men nu måste jag ta och jobba lite på min hemtenta..
hoppas att alla får en lika trevlig dag som jag har haft.

Puss

16-12-08

oj vad veckorna går fort det är redan vecka 51 och jag har inte köpt klart julklappar, undra hur detta ska gå? Men det ska i alla fall bli skönt med jul lov eller särskilt mycket till lov lär det nog inte bli men sova ska jag i alla fall göra . Sen så har jag inte hunnit vara och besöka min syster än heller, vilket jag skäms lite över. Men vad gör man när man har ett stressigt liv men, 3 kurser, jobb och en pojkvän samt försöker ha ett socialt liv.

Men nu kommer den ständiga stressen, vad ska man hitta på, på nyårs? Det är en dag som det alltid ställs så höga krav på att man ska hitta på något bra. Någon som har några planer som de vill dela med sig? Nä undra om jag ska ta och jobba lite nu, fast vi börjar inte förrän om 15 min så jag lär nog surfa runt lite i alla fall :P

Hoppas att alla får en toppen dag.

Puss

12-12-08

Nu har man blivit moster. Det hände igår, då föddes en liten pojke, välkommen till världen! Då är bara frågan vad han ska heta men det löser sig säkert.

Sen så hoppade jag över en föreläsning idag, jag orkade bara inte fara på den. jag var så sjukt trött och varför fara på e föreläsning när läraren typ pratar om samma sak som förra året?

Jag borde ta och ta tag i mitt liv,


Kram

09-12-08

då har studera äntligen kommit med första anmälningsbeskedet inför våren och det visade sig att jag tog mig in på företagsekonomin och mediepraktiken men att jag står som reserv på Grafisk design vilket för mig är skumt eftersom att det är en distanskurs. Men men inte så mycket att göra åt. Jag har i alla fall lagt in en anämlan på en annan kurs utifall att jag inte skulle ta mig in på kursen. Men jag misstänker att jag måste kolla om jag kan hitta någon till eftersom att jag inte tror att jag motsvarar de krav som finns.

Men det känns skönt att jag och Victoria har börjat planera våran folder men det är skumt att skolan har så hårda regler, inte konstigt att allt deras material ser så fult ut!

men men back to school work.

Puss

07-12-08

Då har man jobbat en hel dag,  var meningen att jag skulle sluta kl 15 men det blev en stängning i stället men men det blir i alla fall mer betalt..

Snart är det jul och det ska bli riktigt skönt med jul för det innebär att det blir en del ledigt.. eller från alla kurser utom projektledning som inte tar hänsyn till lov eller helger vilket jag är rätt irriterad på. men men i morgon börjar en ny kurs, det blir riktigt roligt faktiskt, jag tror att det här är en riktigt rolig kurs .

Nu blir det OTH.

Kram

06-12-08

Då har man nyss kommit hem från jobbet, eller för ca 40 min sedan. Det var skönt att dagen äntligen var över för den bestod enbart av kassakrongel vilket inte är det lättaste. Men tack vare minicall på visma så löste sig allt eller nästan allt i alla fall ..

Dagen kommer att fortsätta med celebert middagsbesök och kvällen kommer senare att fortsätta med ett besök hos Angelica :D Jag tror att det här kommer att bli en ritkigt lyckad kväll :D

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen så att jag blir lite fräschare. Hoppas att alla får en toppen kväll.

Puss

04-12-08

Jag har just kommit fram till att jag inte tycker om att skapa på datorn, det är ju typ omöjligt att rita något som ser normalt ut, tacka säger jag då för papper och penna då vet man hur det blir i alla fall.

Dagen började med att jag var på en föreläsning om marknadsföring, den var faktiskt riktigt intressant sedan har dagen fortsatt med att jag har börjat att skapa en folder, men det har gått lite trögt så det jag har kommit fram till idag är texten till framsidan och för något som ska finnas i foldern. Det har ju bara typ tagit si så där 4,5 timmar :S:P

Jag hoppas att när kursen dra igång så kankse jag börjar förstå något av programvaran, den är säkert jättebra igentligen, för man ritar ju i vectorgrafik, men jag fattar verkligen inget av den :S men men nu ska jag väl återgå till mitt skapande.

hoppas att alla har haft en bra dag.

Kram

03-12-08

Ja då var det redan onsdag igen, det känns som om dagarna flyger fram. Snart så börjar min analys och skapnade 2 det ska bli riktigt roligt. Längtar efter att få träffa alla igen, ni är saknade!

Sen så var jag duktig och vandrade till skeria idag för att låna några böcker som jag behöver. När jag hade börjat gå därifrån så slog tanken mig om att jag kanske borde kolla om boken som jag har beställt hade kommit men jag tänkte att den skulle ju inte in förrän 5 /12 så den finns säkert inte. Så jag började promenera vidare hem men nu är jag sitter hemma och har kollat om den fanns inne så gjorde den ju det!!!! lite störande det var! så nu måste jag ju ta och traska dit igen, lite störande det känns men vad gör man inte att få tag på en j**** bok?

Aja, hoppas att alla får en snöig och bra onsdag.

Puss

02-12-08

Idag är det tisdag och jag måste plugga men jag känner mig väldigt otaggad. Men i eftermiddag blir det att se film med sandra. Igår såg vi Klick så vi får se vad det blir för film idag.

Nä nu ska jag gå och äta lunch.
Men hoppas att alla får en bra dag.

Kram

01-12-08

Idag är det 24 dagar kvar till julafton och det innebär 3 månader tills jag är 21. Det ska bli ritkigt skönt att bli lite äldre, jag känner mig så ung. Jag borde nog ha åldersnojja men så är inte fallet.

Idag har då varit en ganska slapp dag, var och jobbade ett tag och sen så blev det film hos Sandra, klick med andra ord. En rätt bra film, fast den var lite spårad i vissa fall. Efter filmen så blev det en kort promenad och sen så bar det hem för att plugga och här sitter man och pluggar. Känner mig grymt otaggad men det är ju något som måste göras så det är bara att bita i det sura äpplet.

Senare blir det att cykla in till stan till jonas.

RSS 2.0