27-02-09

Idag är det dommedagen och jag vet inte om jag är redo för den.Allt känns så jobbigt så jag vet inte vad jag ska göra. det känns verkligen som att jag sitter och väntar på att en domm ska fällas. Det känns verkligen inte som att jag kommer att klara den, det är så sjukt mycket som man ska ha lärt sig, massor med små ord och begrepp. Och jag tror att vi kommer att ha 2 min på oss på varje fråga vilket är på tok för lite med tid. Jag skulle vilja gå och lägga mig igen och bara sova bort den här dagen, jag har verkligen prestationsångest. jag vill inte kugga på den här tentan men det finns typ risk för att jag kommer att göra det. och det vill jag inte ! När den här är över så blir det verkligen en vilans helg vilket känns otroligt skönt, men först måste jag ju avklara tentan. Jag vill inte , Jag vill inte ! Tenter brukar kännas jobbiga men inte så här jobbiga, jag brukar gå in med tanken att jag kan inte göra bättre än vad jag kan, men nu känns det som att jag har tagit mig vatten över huvudet. Ush vad jobbigt det känns, jag sitter bara och väntar på att klockan ska bli 11 så att jag kan börja med tentan så att jag får det bortgjort. Helst av allt vill jag bara krypa ner i sängen och glömma bort allt och bara sova igen.

Nä nu måste jag tänka possitivit, det känns ungefär som på uppkörningen till körkortet, man är så nervös att man inte vet vad man ska ta sig till. Jag vet att jag kommer att kugga, men jag ska göra det bästa som jag kan. Om jag har tur kanske jag kan argumentera mig till några poäng, som sagt, juridik handlar om argumentation. Det finns inget rätt och fel.

Ni andra får ha en toppen dag och ni kanske kan hålla tummarna för mig så om vi har tur så går det vägen. Efter den här tentan så är det i alla fall helg =)

Kram

26-02-09

Pluggandet går trögt idag och jag börjar bygga upp mer och mer ångest inför tentan som kommer i morgon. Detta är ett så sjukt stort och svårt ämnet och jag har ingen aning om vad som kommer att komma på tentan. Jag skulle kunna svara på 400 olika frågor, men frågan är ju den om det kommer att komma något liknade på provet eller om det kommer att vara 3 frågor som vi ska fördjupa oss i? frågorna är många men svaren är få. så det känns som om jag kommer att få en dödsdom i morgon. men det som är bra är att de har ändrat omtentedatumet till en lördag. för det känns som att det kommer att bli en omtente för mig.. Funderar på att ta en paus en stunde, jag har ju pluggat konstant sedan kl 9 så då kanske jag förtjänar det?

Ångest, Ångest, det ska bli skönt med helg då allt är över.

Kram

26-02-09

Kan man vara tröttare än vad jag är just nu? Jag tror faktiskt inte det. Jag skulle kunna betala hur mycket som helst för att få gå och lägga mig i sängen igen. Jag är verkligen dödstrött! Sen lyser solen ute men jag måste sitta inne och plugga vilket känns lite småsurt. Men men sådant är livet. Sen har jag yp ont i axlarna utan att jag tränade dem igår. det är ett tecken på att jag är otränad är jag får ont i axlarna när stången ligger där i knäböj. Nu är det verkligen dags att börja träna på riktgit igen. Så här otränad kan jag ju inte fortsätta att vara. Det känns som om det var hur länge sedan som helst som jag var så här otränad.

Sen så höll jag på svimma när jag sprang på löpbandet. När jag klev av det kändes det som att jag skulle svimma, jag såg sämre och kände mig vinglig och då hade jag ju bara sprungit 2 Km. :S Detta ska det bli ändring på. Sen gjordejag 200 situps och jag har inte ens träningsverk idag :S

Nu ska jag börja att plugga inför tentan i morgon. jag hoppas att det kommer att gå vägen.

Ha en toppen dag.
Kram

25-02-09

Varför ska det vara så dyrt att träna på det nya gymmet? 110 kr / gång. Det kändes lite väl dyrt. Så vi får se om det blir träning där. Men det är ju det gymmet som har fått mig att bli peppad på att träna igen. Så det kanske är värt det. Och om det är dyrt så kankse det inte är lika mycket med folk där och på så sätt är det lättare att träna där. Så vi får se.

Men idag var jag då hur trött som helst när jag skulle upp, sovmorgonen igår störde rutinerna. Men jag steg i alla fall upp kvart i 9 så det var ju inte farligt sent i alla fall. Nu ska jag ta och cykla till skeria och lämna igen lite böcker och sen blir det att cykla vidare till stan, det var ju någon som skulle ha rea på massor med jackor och jag är som sugen på en ny snygg skidjacka, så det kan blir en sådan, de skulle ju bara kosta 200 vilket är riktigt billigt, men det beror på om jag hittar någon.

Gårdagen var en intressant dag, men den var bra.

Nu ska jag ta och hoppa ut i solskenet och börja min dag. Jag hoppas att ni får en toppen dag =)
Kram

24-02-09

Idag är det eller snarare var det fettisdag. men det har även varit min födelsedag =) Som nu är över och detta har varit den bästa födelsedagen på länge. Inga onödiga förväntningar. Bara lite kakor och härliga människor.

Men ibland så slår verkligheten tillbaka och man inser hur fort livet går. Jag som har satt målet att jag vill ha barn när jag är 25 och jag har ju inte ens en karl som jag ska förverkliga det med. Men som sagt det är ju 4 år kvar tills dess.

Som en kompis sa:
- Välkommen till rullator livet!

ibland känns det som att livet verkligen går så fort. Men detta ska bli ett helt nytt år där jag vänder blad och påbörjar ett nytt kapitel. Bwt. Jag är inte sur och är glad, jag var bara lite bitter tidigare. Hoppas att du inte är sur.

Ha en toppenkväll
Kram

23-02-09

Nu föll en sten från mitt hjärta. Äntligen klarade jag duggan =) Det var dock inte med någon marginal. Men vad gör det, jag klarade ju den i alla fall. Så nu kan jag äntligen fokusera på handelsrätten. Gud vad skönt detta känns =)

Nu får ni alla ha en toppen kväll för det ska i alla fall jag ha

kram

23-02-09

Nu är det en ny dag med nya möjligheter.

Idag känner jag mig verkligen inte lika pessimistisk som jag gjorde igår. Jag har testat att göra duggan igen , men jag missade med 2 poäng, igen . Men men nu känns det i alla fall lite ljust. Jag ska snart börja med tentaplugg inför handelsrättstentan som äger rum på fredag. Ush det känns lite jobbigt.

Men jag hoppas att ni alla får en toppen dag och Grattis till Sofie.

Kram

22-02-09

Vissa saker stör jag mig på, tex att jag har spenderat timmar med att lyssna på massa killprat förån dig. Men nu när JAG faktiskt för en gång skull ville prata om det så totaldissar du mig. Vad är det för stil? Sådant stör jag mig på. Ska nog ta och sova bort den här dagen.

Jag gjorde just duggan igen och jag hade klarat den om jag inte hade gjort 2 slarvfel , jag hade missat att klicka i kryss på 2 ställen så det känns otroligt störande. Eller jag hade kryssat i men det skulle vara tre kryss men jag hade missat att klicka i det sista. Skit samma, det känns i alla fall störande :S

Den här helgen har verkligen inte varit lika bra som den var förra helgen. Så jag funderar helt seriöst på att fara bort från den här hålan, ett tag i alla falll. Måste bara se vad jag får för schema i skolan. Jag måste ju hinna med allt plugg :P Sen så tror jag att jag kommer att få förseningsavgifter på mina böcker som jag har lånat på stadsbiblioteket eftersom att jag tror att de skulle ha varit igenlämnade den 20 februari :S

Och jag fick inte ens vara slagsäck igår, jag blev utbytt mot ett träd :P

Kram

20-02-09

Då är det fredag och man borde känna peppen inför den kommande helgen som bara ligger några timmar bort. Men jag tappade just allt, så förhoppningsvis kommer den tillbaka när jag börjar göra mig iordning. Men vem vet. I helgen blir det jobb som alla andra helger men sen är det äntligen lediga helger som gäller =)

Sen pratade jag med Maja idag och erbjöd mig att komma och jobba åt S-blommor varanna lördag och vem kan tacka nej åt ett sådant erbjudande? det är ju bara 4 timmars arbete, typ 09.30 -13.30 som längst.. Hur skönt som helst. Så då kanske jag kan jobba åt dem i sommar också.

Idag har jag i alla fall blivit av med PM-uppgiften och jag klarade nästan duggan. så det känns för studnen lite ljust på den fronten. Så om jag klara duggan ikväll så har jag typ bara handelsrätten att fokusera på nästa vecka vilket känns hur skönt som helst =)

Undra om man ska börja göra sig i ordning inför kvällen? kanske starta lite musik och försöka tagga till. Just för stunden känner jag mig lite avundsjuk på folket som är nere i umeå, I miss them a lot! Men men, inte sitta här och deppa, vi skulle ju peppa!

Hoppas att ni får en bra helg =) Btw det är bara 4 dagar tills jag blir 21 Yeay!

Kram

19-02-09

Skit vad mycket plugg jag har just nu. Jag har till och med avsagt mig allt jobb till nästa. Idag har jag i alla fall nästan blivit av med en uppgift och det skulle vara skönt om jag klarade tentan ikväll, för då har jag en mindre sak att tänka på. Men annars rullar det på, fast jag är sjukt stressad och trött så jag längtar tills den 28 februari har varit för då blir det en ganska lugn period igen. Hoppas jag i alla fall på.

Sen har jag inhandlat mig ett par ljusa leggings =) Så det blir att använda dem på kalles i helgen, det är väl det enda som känns positivit för studenden.

Nu ska jag ta och laga mat.

Kram

15-02-09

Gårkvällen var helt sjukt bra. Alla mina pärlor var ute och förgyllde min kväll =) Sen så var det en såå het kameraman på melodifestivalen, helt sjukt het. Till och med Nina tyckte han var het, det var så roligt för jag sade inget till henne under showen men när jag berättade det så sa hon att hon tyckte precis samma sak. Jag ångrar verkligen att jag inte gick fram och sa hej. Men kvällen blev i alla fall väldigt bra.

När jag kom fram till baren på balzac och skulle beställa vatten så sa bartendern, vill du ha ett glas vitt? Och jag svarade typ, hur vet du att jag brukar köpa det? Och han svarade , jag sålde det till dig tidigare under kvällen uppe på ladan. Jag tycker att det var lite roligt att han mindes mig av alla 4000 som säkert köpte av han :P Jag måste ju verkligen ha gjort ett bra intryck:P

Sen så var det en kille som kom fram och satte sig med jag och Angelica och han sa, jag köpte blommor av dig. Jag tyckte att det var lite jobbigt att han kännde igen mig eftersom att han var inte speciellt trevlig. Men då räddade en pärla mig ifrån han =) Tack , guld värt! Den här kvällen var verkligen hur bra som helst, lite synd att jag inte kunde ge han lite mer uppmärksamhet, men angelica hade inget fotfäste. Men han var verkligen en glad överraskning!

Nu måste jag se om jag kan hitta laddaren till datorn så jag kan se lite mer The Hills innan jag ska fara och jobba.

Hoppas att ni får en toppen dag. Det kommer i alla fall jag att ha, jag kommer att leva på lyckoruset från igår.

kram

14-02-09

Det är lite roligt att klockan är 10 i 3 och på något sätt känner jag mig fortfarande lite påverkad av mina 3 glas vin. Detta är något som känns väldigt overkligt för mig eftersom att jag  typ brukar drika 1,5 vinare för att bli full. Men men, sådanat är livet. Jag har i alla fall haft en super bra alla hjärtans dag, den började med jobb, sen melodifestivalen, melodifestivaltältet på stan och kvällen avslutades på balzac där allt bra folk var. Det enda som var synd att jag inte hann säga hej då till dig. =(

Nu ska jag ta och sova så jag orkar ta mig till jobbet.
Kram och god natt

13-02-09 (Natt)

Nu har jag kommit hem , det blev faktiskt en riktigt tidig hemgång eftersom att saker och ting inte riktigt belv som det var tänkt i slutet av kvällen. Hade en väldigt trevlig kväll, det var skönt med miljöombytet från Balzac till Calles =)  Jag hade faktiskt roligare än jag har haft på länge ! Och det är skönt att veta att morgondagen inte kommer att vara tung pga. att jag körde nykter som jag har gjort de senaste helgerna. Sen träffade jag Maria och Anna ute på calles vilket var ett trevligt återseende. Det var typ år och dar sedan jag träffade Anna , hon är som en frisk fläkt i livet. =)

Så summa och summaro var detta en väldigt lyckad kväll =)

Sov gott kram

13-02-09

Idag är det Fredag den 13:de, detta ska var en otursdag och har varit det alla andra gånger. Men idag verkar det än så länge inte bli det.

Idag så har jag och Nina Ö bokat biljetter till melodifestivalen som ska vara här på lördag, det ska bli riktigt roligt. Det var skönt att hitta någon som ville gå på den. Så nu måste jag bara komma ihåg att hämta ut dem innan jag börjar att jobba. Sen så har jag hunnit läsa en hel del i min bok som jag måste läsa ut. Har faktiskt kommit 180 sidor av 400 på 3 dagar :P Det är så synd att det är så jobbigt att läsa kurslitteraturböcker, för om det skulle vara en vanlig bok så skulle det gå mycket fortare.

Sen så är jag grymt sugen på att shoppa lite, men jag har verkligen inte pengar till det vilket är synd för det känns som om det var hur länge sedan som helst sedan jag kunde shoppa. Längtar verkligen till vår shoppingresa i La Capital. Snart är det ju bara en månad kvar.

Nä nu måste jag ta och rusa till jobbet annars kommer jag att komma sent. Men i kväll blir det i alla fall Calles med Angelica, ev. Frida och Gabbe. Vi får se hur det blir.

Ha en toppen bra dag, fredag en 13 spooky.

Kram

09-02-09

Nu börjar det mesta ta form, möblera är typ på plats och soffa är monterad. Så nu är det bara lite smådetaljer kvar men det får bli ett senare projekt. Idag är jag fruktansvärt trött och har typ ingen ork att göra något. Sen vill jag ha jeansleggings nu ! Men de är typ alltid slut i min storlek :S Men solen skiner i alla fall idag, förutom det så känns det här som en ganska rutten dag.

Kram

08-02-09

Klockren komentar igår. Den måste bara bli ihågkommen:

Marie säger:
-Varför är alla killar så korta?
Angelica svara:
-Det är ju mode.

haha det var hur roligt som helst.

Det är inte varje gång man känner sig som en pensioner men igårkväll var en sådan kväll. Tur att det inte är allt för ofta för då skulle man nog få åldersnojja.

Nä nu måste jag skynda mig till jobbet.

Ha en bra och snöig dag
ram

05-02-09

Varför vänder alltid lyckan till sorgsenhet?

Jag längtar till nästa vår. Hoppas att alla planer på att bli reseledare kommer att fullföljas, det känns som att det är det som håller mig motiverad just nu, annars känns det mesta tungt för stunden.

kram

06-02-09

Det  snöar och snöar här uppe i norrland, när stockholmare säger att det är snökaos så har det kommit 3 cm. Här uppe kan man verkligen kalla det snökaos, alla bilar kör fast och brandbilen körde rakt genom rondellen och ut i diket. Här uppe är det kaos, det har kommit säkert nästen 50 cm med snö och det bara fortsätter att snöa. Kan det aldrig sluta att snöa? Det måste i alla fall gör det till på Tisdag då jag och min syster ska åka upp till IKEA och snöar det så här mycket då så blir det verkligen ingen IKEA resa. Så sluta snöa nu!

Igår så tapetserade jag klart mitt rum med vissa missöden, men över lag så gick det bra. Eller det är inte riktigt klar, jag har garderoberna kvar. Men jag fick nästan slut med tapeter. Tapetsera sliter verkligen på kroppen. Jag känner mig helt slut idag, orkar typ inte göra någoting alls. Men idag måste mitt arbetsbord komma på plats så att jag kan börja plugga på riktigt igen.

Nä nu ska jag ta och göra något vettigt idag, än så länge ligger jag kvar i sängen.
Ha en bra Snöig dag.

Kram

04-02-09

Vissa stunder undrar jag om jag har tagit mig vatten över huvudet. Kommer jag verkligen att klara den här kursen ? Jag tycker att den är intressant men rättskunskap är så klurigt. Jag är verkligen nervös inför tentan. Det känns verkligen som att jag kommer att kugga, men det skulle vara så skönt att klara den. Men det är i alla fall typ 25 dagar kvar tills dommedagen.

Just för stunden har jag börjart att tapetsera och har typ kommit 1/3 del av rummet. Jag hoppas att jag ska komma till halva rummet idag, eller gärna längre. Men bra blir det i alla fall, betydligt bättre än förr :P

Jag undrar var jag ska lyckas hitta pluggorken igen ? Företagsekonomin flyter på som vanligt, det är typ inget jobbigt alls med den. Men det är handelsrätten som känns tung. Men igår fick jag i alla fall hem 4 nya avsnitt av The hills så då var min dag räddad =) Nu väntar jag bara på att albumet ska bli klart då är den här dagen också räddad =)

Men ni får ha en bra Onsdag allihopa.

Kram

02-02-09

Nu är det måndag igen och det är dags för en ny vecka igen. Idag så är det precis 22 dagar kvar tills jag fyller 21 och det är 12 dagar kvar till Alla-hjärtans-dag. I år så kommer jag att fira alla hjärtans dag som singel, vilket jag inte har gjort på flera år. Detta är något som kommer att kännas lite underligt.

Snart så kommer Sofie hem från Åre vilket känns otroligt skönt, det känns jobbigt att ha henne så långt borta under den här perioden av mitt liv.

Jag känner att det här inlägget verkligen inte blev sammanhängande, men det får ni har förståelse för. Sen så längtar jag tills det nyga gymmet öppnar, tills dess är det 26 dagar kvar, så det är inte allt för länge kvar. Det ska bli så skönt, för då kan jag komma igång med tränadet på riktigt. Det är ju snart Beach 09 och då måste man ju vara i toppform.

Nu ska jag ta och återgå till pluggandet, hoppas att ni får en underbar dag. Här uppe i norrland lyser solen !

Kram

01-02-09

Det blev en väldigt spännande hemresa från Kåge. Motorn rusade upp till maxvarvantal och det spelade ingen roll vad jag hade för växel. Jag stängde av bilen och testade igen, men samma sak hände igen. Så till slut släppte det när jag just fick tag på min far, så då lade jag på. Men så fort jag gasade hände samma sak igen. Så vi krypkörde typ hem, 30-50 Km i timmen :P Men hem tog vi oss i alla fal.

Idag så är man då så trött som aldrig förr.

Kram

RSS 2.0