27-04-09

Ibland är livet inte rättvist.

Personer i min närhet har fått lida alldeles för mycket de senaste 2 veckorna. Först så kör min brors kompis ner i en vak med skotern och omkommer. Visst jag känner inte han men man blir som i alla fall påverkad av sittuationen. Sen så igår så är Esaas kompisar med om en alvarlig bilolycka och två av dem skadas allvarligt. Senare på kvällen avlider tjejen. Det har varit på tok för mycket tragedi den senaste tiden.

Men det blev en otroligt trevlig tripp till Luleå i lördags där det blev att shoppa lite kläder, men jag tycker att jag faktiskt var riktigt duktig och brännde inte speciellt mycket med pengar. Sen så kanske jag har fått tag på en lägenhet så det känns riktigt skönt. Det ska bli skönt att slippa bo hemma för nu är jag riktigt less.

Sen så var jag med i Norran i lördags =) så jag var en riktig kändis!

Nä nu orkar jag inte skriva något mer. Det har hänt så otroligt mycket den senaste tiden.. Sen är jag less på att aldrig vara tillräckligt bra, att aldrig leva upp till de förväntningar som ställs.

God natt.
Kram

23-04-09

Nu var det verkligen ett tag sedan jag bloggade med det har som inte funnits tid till det.  Jag har haft fullt upp med jobb, plugg och praktik. Men jag har äntligen börjat komma ikapp. det känns otroligt skönt. Men jag känner mig konstant trött så jag ska nog ta och köpa super vitaminerna som Annica på Kubera har så kanske jag får lite ny enerig=)

Sen hände det något väldigt tragiskt i helgen, min brors kompis och hans morfar körde ner i en vak med skotern och omkom. Det känns otroligt tragiskt, det är sådant som bara händer folk som man inte känner/ vet vilka de är. När man är 12 år ska man inte behöva vara med om något sådant tragiskt. Jag undrar verkligen hur min bror mår.. han är så lite så då är det så svårt att läsa han.

nu blir det sängen.

Kram

20-04-09

Idag är det måndag och det känns faktiskt inte speciellt tungt med en ny vecka. Jag känner mig faktiskt rätt peppad på en ny arbetsvecka, jag tror att det kommer att bli en riktigt rolig vecka, så känns det i alla fall =) Sen så är det ju valborgs snart också, vad ska man hitta på riktigt då ? det skulle vara roligt att dra ihop ett riktigt stort gäng och vara och grilla någon stans, frågan är ju bara vart?

Nu måste jag typ ta och plugga. Har typ inte pluggat på länge :S

Kram


10-04-09

Jag insåg just att ibland kan man vara lite väl negativ till saker och ting, ibland förstorar man upp saker som igentligen är betydelselösa. Dagen idag började verkligen inte som den var tänkt, jag hade tänkt att få njuta av en lång och tyst sovmorgon. Men istället vaknade jag kl 10 av att min bror spelade musik på högsta volym, inte det bästa sättet att vakna på när man har gått och lagt sig kl 4. Jag hade verkligen sett framemot sovmorgonen eftersom att jag inte har sovit ut på 14 dagar så det kändes som att batterierna behövdes laddas upp igen. Men sådant blev inte fallet, istället så är jag trött, förskylld, omotiverad och irriterad. What a lovely morning! Hoppas att ni har haft en bättre start på dagen än vad jag hade.

Kram

05-04-09

Jag var bara tvungen att kopiera detta från en anna blogg, undra om man rent utav ska ta och åka till london och se den om nu fredrik är kvar där. Då får man ju se den låååååångt före alla andra här hemma i Norden =)

Glädjande nyhet för alla oss "Sex and th city" fans! Nu har den kommande andra filmen fått sitt premiärdatum. Den 28 maj nästa år blir det världspremiär för film två om Carrie, Miranda, Charlotte och Samantha. Alla de fyra skådespelarna från serien och den första filmen återkommer i sina roller och filmen regisseras åter av seriens skapare Michael Patrick King. Mycket lite har sipprat ut om handlingen i den nya filmen, men det ryktas från Hollywood om att det är dags för Carrie att skaffa barn. Spännande värre...

03-04-09

Ja ! nu har allt typ löst sig , det känns hur skönt som helst.

02-04-09

Hm, jag har verkligen mycket att tänka på. Många beslut att fatta, ibland kan skenet bedra. Hur ska jag göra till sommaren? Ska jag sattsa på att  hitta jobb i stan, eller ska jag försöka hitta ett i stockholm? Vad har jag kvar i ske-å?

Kram

02-04-09

Nu är jag nästan frisk och det känns hur skönt som helst, jag har lite ångest över att jag inte har tränat något men det kanske blir lite träning på söndag. Jag hoppas då verkligen att jag är frisk då! Annars leker livet, lite tråkigt att vara tillbaka i Ske-å det är ju så dött och tråkigt här. Jag har sökt 2 jobb i stockholm inför sommaren men bara för att det är jag kommer jag säkert inte att få det så jag kommer gå arbetslös i sommar. Vad ska jag då riktgit hitta på? Skit tråkigt, men men. Snart är jag klar med utbildningen och då blir det att fara söder ut eller fara ut och resa. Jag är grymt sugen på att åka till New York samt typ NyaZeland eller något. Men då ska man ju ha någon att resa med också.

Jag tror att om jag kan börja träna igen så kommer jag nog att bli mer peppad på den här staden, jag hoppas då i alla fall det! Men snart är det ju vår och sommar vilket leder till att det sol, värme och fåglarnar kvittrar.=) Nu ska vi vara positiva. Ha en toppen kväll

Kram

01-04-09

Nu är det onsdag och jag har nästan praktiserat min första vecka på Dixie PR. Jag trivs hur bra som helst ! Arbetsuppgfiterna kanske inte är de mest glamorösa men det är en del av branschen och det känns som om jag utvecklas som person varje dag vilket är en helt underbar kännsla! Jag tror att detta är en bransch som jag verkligen skulle kunna trivas i , det är lite kaos men över lag är det hur bra som helst!.

kram

RSS 2.0