30-11-08

Ibland så är de väldigt bra att ha, men ibland så är de bara ivägen och irriterande !

Nu undrar du säkert vad jag pratar om och det är våra kära föräldrar det handlar om.

30-11-08

Då var det söndag igen, det känns som om veckorna rusar fram det var ju nyss som hösten började och nu är det ju vinter. Snart är det dags för jul och det innebär mycket mys och trevliga stunder. Sen så börjar det ju även att bli ljusare igen, det känns som om den tyngsta perioden redan har varit.

Gårdagskvällen var en händelserik kväll, eller egentligen kankse inte så händelserik men det lilla som hände gjorde kvällen till en väldigt trevlig kväll. Ett stort tack till alla som gjorde det möjligt.

Sen så råkade jag hamna på någon annas blogg idag och jag måste då säga att hon är otroligt dukig på att skapa kollage, man blir ju riktigt avundsjuk! Ta er en titt så fattar ni vad jag menar, http://missdiorcouture.souliss.com/

Undra om jag ska försöka ta tag i alla måsten nu ? men jag var i alla fall effektiv i fredags så jag har typ bara kvar att skriva en uppgift på engelska och sen så har ju projektledningen en ny uppgift, som vanligt.

Hoppas att alla får en skön söndag och har haft en bra helg.

Puss

28-11-08

Idag är typ en värre dag än vad den var igår. Är så tung i huvudet att jag typ inte kan hålla uppe ögonen och nösan bara rinner och hostar det gör jag också. Men jag har i alla fall varit duktig och gjort 2 av 3 engelska uppgiften så en eloge till mig :D Men nu hoppas jag att den här förskylldningen kan försvinna nu !

Nä nu ska jag snart äta och sova.

Hoppas att alla får en bra helg.

Kram

27-11-08

Då är det bara att konstatera, jag är sjuk och det suger. Sen måste jag plugga men jag känner mig grymt opeppad på det . Men det var roligt att jag hann spendera lite tid med Sofie när hon äntligen besökte Skellefteå, för det är svårt för två så upptagna tjejer som vi är att hitta någon tid som passar oss. Men igår så lyckades vi :D

Nä undra om jag ska ta och börja skriva på min engelska uppgift?

Hoppas att alla andra har en bättre dag än jag .

Puss

23-11-08

Ja då var man hemma igen efter en 3-dagars besök i grannstaden Umeå. Riktigt trevligt att få träffa brudarna igen, det känns som om det händer alldeles för sällan. Just nu sitter jag och har just knappat in alla räkningar, inte trevligt. Sen så funderar jag på av jag ska kunna hitta på med mina vader, jag kan ju knappt gå normalt och att gå i skor med klack är inte ens att tänka på. Jag får hoppas att det blir bättre i morgon för nu har det bara gått utför. Jag tränade ju i Torsdags och det är ju som värst nu !.

Sen så fick jag en trevlig överraskning idag, Sofie kommer hem i morgon... Gud vad trevligt :D Nä nu ska jag ta och starta teven, det är ju snart dags för OTH.

Hoppas att alla får en toppen kväll.

Puss

20-11-08

Varför är jag tröttast i världen ? Jag orkar ju typ inte masa mig upp ur sängen på morgonen. Det kanske är resultatet av att jag var så stressad de sista veckorna att nu så strejkar kroppen.

Just nu sitter jag funderar på om jag ska orka laga någon gröt till lunch. Måste ta och ta tag i det för bussen går till umeå om 1 timme och 10 min och jag har bara duschat och ätit frukost . Det ska bli riktigt roligt att få träffa mina umeå vänner, det var så länge sedan :S Men självklart kommer jag att sakna dig!! Love you.

Nä nu måste jag göra mig klar. Ha en bra helg allihopa.

Puss


18-11-08

Har just pratat med Åsa på Dixie PR och det verkade som om jag skulle kunna få praktisera hos dem till våren! Det känns riktigt skönt, det är inte till 100% säkert än men när jag pratade med henne lät hon då väldigt possitiv :) Jag har just skickat iväg ett mail till henne så jag hoppas att det kommer att gå vägen. Jag tycker att det är så svårt att skapa ett bra Personligt brev samt ett bra Cv. Så jag håller tummarna !

Sen så fick jag veta att de hade skickat min Sex and the city film från CDON nu så jag kommer att få den i morgon vilket känns jätte skönt , den är såååååå efterlängtad! Undra om jag ska orka börja med Enlish business Writining uppgiften, men när man är hemma så här så blir man så slö :S

Men det verkar som om vi ska klä ut oss till Knatte , Fjatte och Tjatte samt Kajsa, på vår återsittning. Jag hoppas att den blir lika roligt som jag förväntar mig att den ska bli !

Puss

18-11-08

Då var det söndag och i morgon börjar en ny vecka. Igår såg jag madagaskar och insåg att den typ var roligare än vad jag trodde. Jag fortsatte kvällen med att se på stjärnor på is och sen Beck.. I slutet av kvällen så fick jag besök av min älskling så jag behövde inte sova själv  :D  Idag så har jag jobbat och nu sitter jag och väntar på Oth ska börja sen så sitter jag och funderar på vart alla mina pengar har tagit vägen .

Be strong ! I know you can do it!.


Puss

15-11-08

Ja då var det Lördag och jag har just kommit hem från jobbet och börjat laga mat. Sen i kväll så ska kvällen fyllas med sex and the city, pringles och marabo choklad..Så det här blir en riktigt lugn och mysig kväll :D

Puss

14-11-08

Såg just nu att min Satc film inte kommer förrän den 19 / 11 vilket innebär att jag måste vänta ännu längre ! jag som trodde att det skulle komma idag.. men ack så fel man kunde ha . Men idag så har jag i alla fall varit på en lägenhetsvisning och sen så blev det en lunch på Waynes med min Gravida syster och min Kära mor. Efter det så blev det hem och plugga lite Projektledning.

Oj vad veckorna går fort , det har redan gått 2 veckor sedan kläddesignen slutade. Känns som om det var igår. Sen så tänkte jag uppdadera världen om att min mobil beslutade sig för att bada i Cider igår. Men det kanske inte riktigt var helt uppskattat men den kanske är i trottsåldern, så vad kan man då göra? Men den överlevde då doppet i alla fall.

Hoppas att alla får en bra kväll, det är ju fredag trots allt!

Puss

13-11-08

Idag så vaknade man upp av att det låg snö ute, nu känns det verkligen som november. Å jag har ju typ inte köpt några julklappar än. Jag har ju typ varit så ineffektiv som man kan vara den här veckan, jag har typ inte fått något gjort.

Just nu sitter jag och funderar på om jag ska orka äta lite lunch och göra något vettigt med mitt liv sen. Vi får se hur det blir med den saken i alla fall :P Men jag har i alla fall gjort bort de skoljobb som jag kunde göra.

Nä nu ska jag ta och göra något vettigt..

Kram


12-11-08

Undra varför jag är så trött och seg idag? Jag hoppas då att jag inte håller på att bli sjuk..:S För jag är typ trött dygnet runt, skulle kunna sova hela dagarna. Men det blev i alla fall träning i dag men den kanske inte riktigt var lika effektiv som den borde ha varit men vad kan man göra? Sen så har jag inte gjort så mycket idag, tog mig en runda på stan men annars har det inte hänt så mycket. funderar på att lägga mig och ta ett bad, men vi får se hur det blir med den saken.

Kram

11-11-08

Nå vad tycker man riktigt om nya Edda då? Visst var det fint, men jag måste säga att man blev lite besviken, de borde ju faktiskt ha en vattenruschbana. Vadå när de ändå byggde om så kan man ju lika gärna köra på.  Men trotts det så blev det en riktigt trevlig dag med bad, bubbel och bastu. Så nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli fem så att vi kan handla så vi har något att äta. Sen så sitter jag och funderar på om jag ska orka träna ikväll eller inte? jag blir ju så rastlös och seg om jag inte gör det, men bad kanske också kan räknas som träning?? Men det har då varit en riktigt trevlig dag :D Men lite pengar i plånboken skulle ju inte skada för just nu så ekar den tommt..men det är ju bara 14 dagar kvar till lön !:P

Puss

10-11-08

Gud vad jag var trött idag , riktigt tungt att masa sig upp ur sängen idag. Men nu är jag i alla fall uppe, eller jag har ätit lunch och klätt på mig. Så nu ska jag börja plugga, för det blev inge plugg igår :P Sen så ikväll så blir det träning med Maria, det ska bli riktigt trevligt :D

Ha en bra dag!
Puss

09-11-08

I miss you darling, I want you to come home now.

09-11-08

Ja idag ska tydligen vara en dag då jag ska hata dagens teknologin! för tydligen så bestämmer bloggen sig för att ta bort allt jag har skrivit två gånger efter varandra. väldigt trevligt, speciellt när jag typ hade skrivit om allt andra gången och typ var klar. Men men skit idet, det är i alla fall söndag och det innebär att helgen är över och att en ny vecka snart ska börja. Jag sitter här med blandade känslor, jag har ju inget jobb som kallar men det känns ändå lite jobbigt eftersom att det redan har gått en veckas ledigt av mina 5 .  Undra om jag ska vara duktig å orka att fara och jobb i morgon eller om jag ska skjuta på det som vanligt in i sista sekunden ? vi får väl se vad som händer i morgon. I dag är i alla fall en dag som man ska fira, för det är ju farsdag och jag är ledig, vilket inte har typ hänt på 10000 år . Så dagen kommer att bestå av god mat och tårta! Det endag som känns lite konstigt är att jag inte började dagen med träning som jag har gjort de senaste dagarna, eller dagen har i alla fall bestått av ett träningspass. Men jag får väl typ träna dubbelt så hårt i morgon i stället :P Ja jag vet jag har typ blivit en träningsnarkoman, but I like it! dagen schema består i alla fall av ett besök till mormor och morfar och sen bär det av till farfar för middag och efter det så blir det lite plugg och Oth.

Någon som jag har funderat över i helgen och de senaste dagarna är hur min kära vän egentligen har det nere i Åre, jag har fåttt känslan av att hon inte trivs lika bra som jag tycker att hon förtjänar att göra. Det är synd att jag har så mycket i mitt liv förstunden för jag önskar att jag kunde fara ner till Åre och ge henne en kram och försäkra mig om att hon mår bra. I miss you darling, I want you to come home . I want to know that you are okey.

När nu måste jag verkligen göra mig redo för att hoppa upp på cykeln. Men jag hoppas att alla får en toppen dag, för det ska i alla fall jag ha.

Puss

08-11-08

Då är snart halva lördagen över, och det innebär att helgen typ är över :S Men lika glad för det är jag eftersom att jag är typ ledig i 4 veckor till . Sen så har jag varit duktig eftersom att jag masade mig upp ur sängen i morse och for och tränade. det var riktigt skönt faktiskt :D Sen så sprang jag lite på stan och sen blev det plugg och städande..Har en del kvar att städa med jag tappade orken. Snart så kommer min älskling hem och vi ska ut och äta ikväll samt gå på bio. det blir en riktig myskväll :D Nä nu ska jag nog dra mig från datorn och göra något vettigt

Puss


06-11-08

 Idag så vaknade jag igen av att telefonen ringde, och telefonsamtalet resulterade i att det blev en morgon promenad med Sandra. Efter det så blev det att göra sig redo för att cykla till Vårdcentralen för att undersöka min puckade armbåge. Resultatet blev att jag i alla fall inte blev portad från att träna samt att det troligtvis är reumatismen som har satt sig på andra sidan av armbågen också :P Så nu blir det lite plugg.

Tänkte lägga in bilder på dagens outfitt.


Chinos från lindex
Linne från Gina Tricot
Tröja med puffärm från H&M
Halsband från Glitter
  

05-11-08

Ja då var det redan Onsdag, gud vad fort veckorna går när man inte pluggar och sliter. Det känns som om den här månaden kommer att rusa fram och det kommer att resulterar i att jag måste fortsätta plugga igen , känner mig inte så där övertaggad på det. Men det är ju som sagt bara 1 år kvar sen så är jag klaaaaaar! Gud så skönt. Idag så har jag varit och kollat på symaskiner, jag ska nog få en i julklapp/ födelsedagspresent av mina päron. Hör och häpna, jag hittade faktiskt en Pfaff som jag tyckte om , jag som alltid har sagt att jag vill ha en Husqvarna :P men jag blev lite fundersam nu när jag kollade på internet och att den inte fanns att läsa om, undra om han på symaskins affären försöker sälja mig en gammal maskin för fullt pris :S Måste nog ringa och kolla, för om det skulle vara så, så ville jag inte ha den , eller jo men inte för fullt pris!

Sen har jag kommit på att jag typ är en shopaholick, :P Men lika glad för de e jag ;) Jag hittade i alla fall en jätte fin beige tröja på HM igår, den hade små puffärmar :D Så nu får det inte bli någon mer shopping i veckan , vi får väl se hur det går :P

Aja nu ska jag ringa till Pfaff och kolla om symaskinen är gammal..

Puss

03-11-08

Jag hittade just en väska jag vill ha..


Den här finns på min önskelista, kostar bara 23700 svenska kronor

03-11-08

Ja då har jag fördrivit min första lediga dag, jag började dagen med att skriva klart och skicka in hemtentan. Sen så passade jag på att köpa en farsdagspresent till min far och sen så köpte jag julklappar till min mor. Efter det så for jag hem och laga lunch och bänkade mig framför sex and the city filmen. Sen så passade jag på att mål om mina naglar :P Nu funderar jag på om jag ska orka gå upp och städa mitt rum, det ser just nu ut som hell :S Det som står på min agenda inför i morron är träning på friskvårds sen så får vi se vad dagen fylls med, något hittar man alltid på.
Hoppas att ni får en bra kväll.
Kram

RSS 2.0