31-01-09

Då sitter man här med lite ångest över att jag inte pluggade något igår. Men jag förtjänade faktiskt lite ledighet. I dag när jag vaknade så kände jag mig rätt sliten . Nu kanske ni tror att jag var ute och drack igår men det gjorde jag inte, eller det är väl en definitionsfråga. Det blev 2 öl men det räknar jag inte som att dricka. Men då kunde jag med andra ord konstatera att jag inte tål öl. Öl blir man bara bakis av, i alla fall om man heter Marie.

Kvällen var i alla fall bra trotts att vi besökte alla uteställen som finns i den här lilla staden. dvs. scandic, balzac, station 8 , calles, Olles och kvällen avrundades  på Frasses :P Där har vi min kväll.

På förfesten så träffade jag ett gammalt ex, jag hoppas att vi kommer att ha samma relation som jag och han hade eftersom att det var hur skönt som helst. Jag håller verkligen tummarna för det. Nu känner jag att det där blev lite flummigt men skit samma. Nu ska jag i alla fall göra mig redo för att åka på till en jobbarkompis för att äta god mat och spela spel.

Hoppas att alla får en bra kväll, det är ju trotts allt Lördag.

Kram

30-01-09

Ibland blir man förvånad, det händer saker som man inte trodde skulle hända. Och i vissa fall är det med possitiva resultat.

30-01-09

Nu ger jag upp för dagen, nu får designen se ut så här. Ni får ha förståelse för att den är under uppbyggnad.

30-01-09

Då var det äntligen Fredag . Vad skönt! Idag har jag varit och köpt tapeter så det blir att tapetseraom till veckan. Ska bara lyckas få min far att hjälpa mig :P Det är ju så jobbigt med snedtak och kontakter :P

Idag känner jag mig verkligen omotiverad till att plugga så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Men på något sätt borde jag ju lyckas hitta motivationen. Annars tror jag inte att det är hela världen, har ju pluggat hårt hela veckan.

Sen så är jag grymt less på min blogg-design så jag måste nog designa om den :P

Kram

29-01-09

Då är det Torsdag och den här veckan är snart över vilket känns lite skönt men samtidigt otroligt stressig, det känns som att veckorna går alldelse för fort och det är på tok för lite timmar på dygnet. Det känns som att jag inte har den tiden som jag behöver för att plugga. Men sådant är livet.

Idag så har jag pluggat och åter pluggat men sen har jag varit och jobbat. Jag tänkte bara jobba en timme men som vanligt så tog det längre tid än vanligt. 1 timme blev 2 timmar. Eftersom att när man bara ska göra det man behöver så blir det alltid mer saker som kommer. Det känns som om allt tar betydligt mer tid än vad som var nödvändigt. Men det som är positivt är att jag trivs med det jag gör och sen blir det ju mer pengar vilket alltid är uppskattat =)
 
Nu bordet jag igentligen återgå till Handelsjuridiken, men jag vet inte om jag orkar :P men ett kapitel till borde jag ju orka med. Undra när hanbollen börjar ikväll??

Hoppas att ni har haft en bra dag

Kram

27-01-09

Idag är det Tisdag. Den här dagen har jag spenderat på följande sätt.
  • Var och jobbade ett tag på förmiddagen
  • Sen besökte jag min syster och Hemi på sjukhuset och åt lunch med dem.
  • Efter det träffade jag Angelica på stan för att kolla in lite utlandsresor, vilket resulterade i att vi prell bokade en resa till turkiet.
  • Sen tittade vi på lite tapeter
  • Efter det så cyklade jag hem och pluggade samt surfade lite.
  • Nu tror jag att jag har kommit på vad jag ska ha på min fondvägg :P

Detta är med andra ord en dag som har varit rätt fullspäckad. Hoppas att ni har haft en bra dag.

Kram

25-01-09

Today, I feel stronger than ever.

Jag tror att det beror på att det komm 4 nya avsnitt av The Hills och sen så ska jag få tapetsera om =) Hoppas bara att jag hittar några snygga nya tapeter, rummet ska gå i grått, ek, svart, vitt och lite turkost. Ojdå nu lät det som det blir mycket med färg. men jag hoppas att det blir bra. Väggarna i ljusgrått, möblerna i ek och kuddar samt gardniner i turkost, tror jag i alla fall. Det känns som att det skulle behövas lite färg :P

God natt allihopa, nu ska donnan sova.

Kram

24-01-09

jobbigt när hjärta och hjärna säger olika saker.

23-01-09

Då var det helg igen, det känns som om veckorna springer fram, ibland lite för fort. I kväll blir det en lugn kväll och i morgon ska kvällen spenderas med Angelica.

Hoppas bara att jag fattar rätt beslut.

Kram

22-01-09

Kan man vara tröttare än vad jag är? jag tror inte det, för jag håller typ på att somna där jag sitter med laptoppen i känet. Och det är fy skäms eftersom klockan är 10.50 :P Nä nu ska jag ta och masa mig upp ur sängen så att jag tar mig till jobbet någon gång. Det är rätt soft att kunna bestämma arbetstiderna själv .

Ha en bra dag
kram

21-01-09

Hm, snacka om ett dilemma. Hur ska jag göra ? Kursen publikmedier kan jag inte läsa, och den juridiska kursen är typ full. Jag som hade sett fram emot en termin utan resor till umeå. ska jag behöva läsa den i Umeå vilket innebär massor med bussresor ? visst det skulle vara trevligt att plugga med Tove men det kändes jobbigt att pendla igen :S Men samtidigt så finns det typ ingen kurs jag vill läsa till hösten och på något sätt så måste jag plugga in 15 Hp till. Jag får väl hålla tummarna för att det går vägen när jag pratar med Stefan i eftermiddag. Det enda som känns skönt är att jag i alla fall har alla poäng till vårterminen . Sen så är det även skönt att jag slipper läsa den där engelska boken :D

Aja, nu ska jag ta och kanske äta lite lunch .

Kram


20-01-09

Idag har jag faktiskt varit ganska effektiv, jag har hunnit med att göra klart mediedagboken, diskussionsinlägget i Företagsekonomikursen samt läsa klart allt till företagsekonomin. Så det enda jag har kvar att kämpa på med är den där engelska boken. men jag har i alla fall läst 20 sidor i den :D Så man kan summera den här dagen som en plugg dag och det lär nog bli fler sådana dagar .

En sak som jag låg och tänkte på en dag var, varför är så många players??

Kram

19-01-09

Då var det måndag igen och just denna måndag innebär att allt plugg drar igång på allvar igen. Det känns lite småtungt. Just för stunden har jag 135 sidor att läsa på engelska samt 4 kap. i företagsekonomiboken. Känns det peppande ? Nej. Sen så måste jag ta och masa mig iväg till jobbet och jobba lite. Men det blir i alla fall lite klirr i kassan :) Nä nu ska jag ta och masa mig ut i snön för att se om jag kan lyckas att ta mig till jobbet.

Ni får ha en toppen måndag .

Kram

17-01-09

Idag så är det Lördag, vilket innebär att halva helgen redan har gått. Så snart är det dags för en ny vecka. Den här dagen har varit en lite allt i allo dag, jag började med att gå på stan och köpa textil lim samt en inflyttningspresent till marre eftersom hon har flyttat till en ny lägenhet. Efter besöket på stan så fortsatte jag dagen med att limma fast paljetter på min over-size t-shirt vilket inte ritkigt blev som jag hade tänkt, men det fungerar.  Så nu sitter jag och funderar om jag ska börja göra min klar för ikväll, men vi får se, jag borde även läsa lite i min bok.

Hoppas att alla får en bra kväll.

Kram

16-01-09

Igår konstaderade jag och Anna P att det redan har gått halva Januari och det känns som om den nyss började. Idag så har jag inte gjort så mycket. Tanken var att jag skulle läsa på förmiddagen innan min syster skulle komma och klippa mig men jag var för ofokuserad så det blev inget läsande. Så dagen har jag spenderat med min syster och hennes son Hemi. När de gick hem så satte jag mig och letade lite efter olika typsnitt som jag skulle kunna använda till min tatuering, men jag hittade inget jag riktigt tyckte om men jag har hittat vissa delar i olika som jag tyckte om så jag har nog hittat typsnittet. Nu saknas det bara att välja vilken blomma jag vill ha och komma på hur jag ska placera blommorna. Sen så ringde de från Intersport och sa att min jacka hade kommit så då åkte jag upp och köpten den. Det var verkligen på tiden !

Så vad händer ikväll? Det var en bra fråga, jag har faktiskt ingen aning, blir nog en lugn kväll hemma med kanske lite läsning, måste ha läst 300 sidor innan på måndag :S Och boken är på engelska vilket inte gör saken bättre .

Hoppas att ni får en bra kväll

kram

13-01-09

Det verkar som att jag snurrade till det i det förra inlägget, jag har inte varit och sett på bio. Undra vart jag fick det ifrån?  Ibland är man allt för snurrig.

Idag har jag i alla fall varit i umeå och redovisat våran folder och sen så var jag och kollade på en lägenhet. jag är så less på att på hemma. Jag vill flytta till något eget där jag får bestämma när jag ska stiga upp, när jag ska äta och vad jag ska äta. Nu är jag less!

I alla fall så var lägenhten väldigt fin och hade ett toppen läge, det är bara synd att det var så många saker som talade emot den :S Men någon som kändes possitvt med den var att när jag ringde på annonsen så tyckte fastighetsägaren så mycket om mig att han sa om jag ville ha den så skulle jag få den =) Det var faktiskt riktigt roligt, för det är inte så ofta något sådant händer.

Nu ska jag ta och se ett avsnitt av The Hills och se ska jag sova.

Puss

10-01-09

Snart blir det bowling och vi lär ju se hur det går, jag är ju typ sämst på att bowla. Sen är jag typ grymt sugen på att dricka glögg men det känns som att det är lite fel å göra det nu, julen är ju över...

Jag och angelica har just beställt flygbiljetterna till La capital, jag känner mig grymt sugen på det, bara åka dit och shoppa och leva livet :D Sen låter som att vi ska gå och se en musikal där... har aldrig varit på en musikal tidigare så det ska bli riktigt roligt.

Nä nu tror jag att jag ska sätta mig och måla naglarna samt se körslaget för att vänta och se om Angelica kommer hit före eller om vi ska träffas på bion.

Kram

09-01-09

Då var det fredag igen :D, veckorna verkligen springer fram och snart komer det att vara sommar igen. Idag så har jag spenderat dagen med angelica på stan och efter det så blev det en fika med Maria på Waynes och efter en stund så kom Elins Magnus och besökte oss. I kväll så blir det film med, Sandra, Angelica, Frida och kanske Reema, det ska bli riktigt trevligt. I morgon blir det jobb och sen blir det bowling och efter det så kanske vi besöker Anna och Anna, för en av annorna åker nämligen snart till Kina för att plugga kinesika.

Nä nu ska jag ta och göra mig redo för att fara till sandra, bara anglica kommer snart. Som man brukar säga fint folk kommer sent, ioffersig är hon ju inte sen än:P

Kram

07-01-09

Jag såg just att jag har tagit mig in på alla de kurser som jag ville gå till våren . Det var riktigt skönt att se. Men det enda som är att vi ska använda en bok som kostar 1000kr  :S

Men men det är nästa problem. Nu måste jag ta och kolla om jag kan läsa Medie publik eller om den är för lika någon av mina andra kurser som jag har läst.

Kram

06-01-09

Jag har de bästa vännerna i världen!

06-01-09

Life is tuff, wear a helmet


05-01-09

Jag är en dålig person. Jag lovad jobbet att jag skulle jobba idag, men så blir det inte. Undra om jobbet kommer att bli arg på mig? Men jag var så trött idag och sen så måste jag ju lämna igen lite böcker på biblioteket, de har ju stängt i morgon. Jag far ju till jobbet i morgon.

Sen så börjar skolan om på onsdag, det är med blandade kännslor. Ibland önskar jag att man aldrig hade lov för då behöver man aldrig känna ångesten inför att skolan ska börja igen.. Men nu har jag bara 1 år kvar, en vårtermin och en hösttermin, sen är det klar :D

Nä nu måste jag fara till Skeria och lämna igen lite böcker för att sedan sätta mig på bussen och träffa Sofie :D

Kram

04-01-09

Igår kom jag fram till att jag vill:

Köpa en dyr lyxig bil
Fixa håret
Göra en fransk mannekyr
Göra en ansiktsbehandling
Fixa hakan
Flytta till ett ställe där det är sommar året om
Få ett jobb på en PR-firam

Enkelt sagt, jag vill kunna leva ett lyxigt liv, jag är less på att leva Svenssonlivet.

Kram


03-01-09

Då har man hunnit med att vara magsjuk en snabbis och den slog till på sämsta möjliga dag. Just på nyårsaftonsnatten, men då tror många att det var alkoholen som gjorde sitt. Men det var faktiskt inte det, jag blev faktiskt magsjuk. Sen så skulle vi inventera på fredagen så jag hade verkligen inte tid att vara sjuk, men jag hade i alla fall slutat att spy då så då hade jag inget val. Jag var tvungen att fara och jobba så det blev jobb mellan 7- 23 så jag var rätt slutkörd i morse när jag vaknade.

Men jag är i alla fall frisk nu, det är ju huvudsaken :D

Sen så har jag tittat lite på en ny mobil, det är en kopia av Iphonenen men den kommer från china så jag vet inte om man kan välja svenska på ordlistan och kan man inte det så fungerar ju inte T:9 och sen kan man ju inte skriva åäö så då vet jag inte vad jag ska göra.. Men snygg var den i alla fall :D

I dag så har jag även hunnit göra klart duggan och den klarade jag sen så har jag även skickat in english business uppgiften .. så nu är jag ledig i några dagar tills skolan drar igång på riktigt...

Btw det är ett nytt år , nämligen 2009 och man får hoppas att detta också blir ett bra med mycket roliga saker.

Kram på er alla.

RSS 2.0