30-03-09

Idag hade jag min första dag på Dixie PR och det kändes hur bra som helst. Hela styrkan där är hur skön som helst. I dag har jag sorterat artiklar om melodifestivalen, letat upp tidningar inför utskicket av pressmeddelandet, skickat pressmeddelanden och börjat bearbeta en kundlista inför utskicket av ett pressmeddelande. Så det har varit en dag med massor att göra. Jag tror att det kommer att bli en toppen rolig period !

Det som är lite synd är att jag typ håller på att bli sjuk, vilket är lite synd :S

Kram

29-03-09

Nu är jag hemma i Skellefteå igen och jag kan inte påstå att det kändes speciellt peppande att kliva av flygplanet. Men nu är man hemma och då får man göra det bästa av sittuationen =) Resan till stockholm var verkligen hur bra som helst. jag röstar på att fredagen var bäst men hela paketet var toppen!, stockholm C, Solna och Älvsjö. Jag vill tillbaka! Det skulle vara hur nice som helst om jag skulle kunna spendera sommaren där. jag ångrar att jag inte pratade med Patrik om det för då skulle han säkert ha kunnat fixa ett jobb åt mig. Men trög som man är så kommer jag inte på det förrän 8 timmar senare. Jag tror att det kommer att bli en väldigt tidig kväll i kväll eftersom att det inte har blivit speciellt mycket sömn, mer exakt. 4 timmar natten till lördag och tre timmar natten till söndag. Men än så länge är jag inte helt slutkörd, men jag gissar att om jag lägger mig i sängen så skulle jag nog somna direkt.

Jag hoppas att ni har haft det lika bra som jag och Angelica hade i stockholm, TA mig tillbaka!

Kram

26-03-09

Idag åker jag och Angelica till Stockholm!

Torsdag - Söndag

Jag borde inte tänka på dig, men det gör jag. Hoppas att du får det super bra på andra sidan jorden. Saknar att inte kunna prata med dig.

Dags att peppa inför stockholm.

Kram

25-03-09

I morgon åker jag och Angelica till Stockholm. Det ska bli hur roligt som helst! jag har en hel lång lista på de affärer som vi måste besöka. det kommer att bli en stressig tillvaro där ner men ändå hur rolig som  helst =) Jag har i alla fall lyckats packa ner relativit lite kläder vilket är bra för att vara jag. jag har ju typ halva resväskan tom =) Så det blir att fylla fulla den med shopping , TokShopping! Affärer som ska besökas är:

Weekday
Monkey
Whyred
Tajllemalla
Zara
Gul och Blå
Acne
Urbanoutfitters
Beyond retro
Sture gallerian
MIx age
American apparrell
Top Shop
Koola Anna
Cheap monday

Sist men inte minst NK gallerian, Pub gallerian, Soak gallerian. Sen måste det bli ett besök på HM butiken som har det nya konceptet, intredning. Så detta är de affärer som jag vill besöka, jag misstänker att Angelica minst har en lika lång lista som jag :P Så detta kommer att bli stressiga men otroligt roliga dagar. Sen så ska vi besöka Vintagemässan på lördag och sen blir det musikalen Hight school musical på lördag.

Det komer att bli en toppen semester från allt och alla . =)
Ni som är hemma och har det tråkigt få ha det toppen för det kommer vi i alla fall ha =)
Kram

24-03-09

Hej hopp idag är det tisdag och det innebär att jag och Angelica beger oss till Stockholm om två dagar. Sen åker André till Thailand i morgon, hoppas att han får det toppen bra jag kan ju inte förneka att jag är lite avundsjuk på han. Nu har jag just avslutat min hemtenta, jag skulle säkert kunna göra den mycket bättre, men jag har tappat orken. Resten av dagen/kvällen kommer jag att tvätta i stora mängder, det gäller att tvätta upp allt så att det är rent till stockholm.  Jag är lite sugen på att träna idag också, men då måste ju jag hinna tvätta där emellan och tvättningen tar ju en sådan tid !

Sen har jag varit på jobbet idag, jag kan ju inte påstå att det är speciellt munter stämning där. Jag är då himla glad att jag slipper jobba och slita där just nu. Men jag är lite irriterad på hur en sådan stor koncern sköter sin information till sina anställda. Det märks att de inte har av vecklat så många företag, för det är total kaous. Men så som det ser ut nu så blir jag arbetslös och jag kommer att ta kontakt med facket så att jag slipper att jobba under min uppsägningstid eftersom att det kan jag inte göra för tänk om jag får jobb till sommaren, ska jag då behöva tacka nej på det för att jag ska jobba 7 timmar i veckan där.

Ush och fy säger jag då. Ingen som har lust att bara fara ut och flänga under sommaren? Typ leva livet?

Kram

22-03-09

Idag känner jag mig lite sliten efter gårdagen. Men det kanske inte är så konstigt heller jag kom ju hem 4 i fredags och steg upp 8.30 och idag kom jag hem 6 och steg upp 11. Så i helgen har jag samlat ihop 9,5 timmars sömn, det är ju faktiskt ganska många timmar nu när jag tänker efter. Det känns som om det skulle vara färre. Men jag hoppas då att helgerna fortsätter som de har varit de senaste 4 st, för jag har haft hur roligt som helst. Men igår var en kväll med väldigt oväntade händelser, men dock väldigt roliga och trevliga. Jag känner mig gladare och lyckligare än vad jag har gjort på vääääääldigt länge det känns riktigt skönt. Det känns verkligen som att jag håller på att hitta tillbaka till mig själv och det är verkligen tack vara min vänner.  Utan vänner är man ensamt och osäker.

Igår var jag och sandra och tränade, det var riktigt roligt att träna med någon för en gångs skull. Och jag ökade på i benpressen så nu har jag träningsvärk i rumpan och låren :P Men det är värt det. I morgon är en fullspäckad dag med, både plugg, möte på dixie PR och dommen från B-landet. Jag hoppas att jag får stanna kvar, men det ser inte så ljust ut. Jag skulle verkligen behöva plugga lite ikväll, men jag känner mig så omotiverad och sen så är jag trött.

Ni får ha en toppen söndag.
Kram

19-03-09

Då är man nyss hem kommen från att jobbat en hel dag, både på B-landet och S-blommor det var ritkigt skönt att få komma ut och jobba lite. Snart blir det också dags att åka till La capital, dit bär det av på Torsdag, det ska bli riktigt roligt =) Det känns som om det är på tiden att slösa lite pengar.

Det känns som om detta har varit en väldigt händelsefattig dag och nu ska jag ta och fortsätta dagen med lite plugg, måste ta mig i kragen och skriva klart hemtentan. Sen tror jag att jag typ är senil, jag har skrivit dagens datum typ 50 gånger idag men ändå måste jag kolla upp vad det är för datum.

Ha en bra kväll
Kram

18-03-09

Nu är man hemma, eller jag har varit hemma sedan 4. Jag är sjukt trött, jag orkade nästan inte ens träna. Men jag tog mig dit och körde i alla fall ett träningspass. Det känns som om det kan vara det sista denna vecka eftersom att jag vet inte riktigt hur jag ska få in ett träningspass. Men det kanske finns plats för det på söndag. För övrigt så är jag hemma med blandade känslor. Sen fick jag en värmande kommentar av Christoffer:
-Du är då väldigt snygg måste jag då säga.

Det är ju inte varje dag man får en sådan kommentar, men det finns ju vissa saker som kan påverka varför det lyste om mig just då! Men jag är allt lite sugen på att åka tillbaka, det är synd att jag har så mycket planerat för stunden!

Sov gott kram

18-03-09

Igår var min sagt en intressant dag/ kväll. När jag steg av bussen i Umeå så slog det mig att jag har saknat Umeå, jag har saknat studentlivet och vännerna här ner. Avstigningen från bussen skedde med lite nervösa steg, det borde inte ha varit det men det kändes som om så många saker skulle kunna gå fel. Förväntningarna var blandade med nervösitet. Men vi var och åt på en hur bra restaurang som helst, Tapas heter den och är ni på besök i Umeå någon gång så är det verkligen värt att ta ett besök förbi den restaurangen. helt sjukt god mat. Sen fortsatte kvällen vidare till bion för att se en film som jag inte mins vad den heter men den var i alla fall helt okey. Så man kan lugnt säga att det blev en lyckad kväll.

Men det som är lite roligt är att det finns tyå 10000000 killar men att jag just ska välja en som känner claras "gamla" ragg :P ibland är världen verkligen liten. Nu ska jag nog ta och ringa andré så att han kan få tillbaka sina nycklar och sen blir det att luncha med Clara och Tove, för jag gissar att de kommer att typ ställa 10 000 olika frågor. De är allt för söta dom brudarna. Victoria kankse till och med hänger med, det beror nog lite på hur det går med tenta plugget.

Nämen samanfattningsvis var detta en lycka tripp till umeå.

Kram

16-03-09

Nu tror jag att jag har tappat plugglusten.  Men jag har i alla fall gjort halva hemtentan så nu tycker jag att jag är värd att få vara ledig =) I morgon blir det ett besök i umeå och troligtvis blir det att sova över där och sen åker jag hemmåt på Onsdag. Det kan blir ett biobesök med André vem vet, vi får se vad det blir för planer i slutändan.

Kram

16-03-09

Idag är det en ny dag med nya möjligheter. Just nu ligger jag fortfarande i sängen och är hur trött som helst. Men jag måste försöka masa mig upp för jag måste börja att skriva på hemtentan som vi har fått idag. Det känns lite småjobbigt men jag har tänkt träna ikväll och då måste jag ha skrivit en hel del på tentan.Annars blir det att plugga ikväll. Sen kanske det blir ett besök i umeå på tisdag, men jag har inte bestämt mig om det blir att sova över där. Det beror lite på omständigheterna. Men vi får se hur det blir.

Få se nu, är det något mera som har hänt, jo helgen har varit toppen både fredagen och lördagen. Fast det var skumt folk ute på lördagen så belv den ändå lyckad. Sen så har jag jobbat och slitit på jobbet vilket är lite tungt eftersom att man inte känner sig speciellt motiverad till att jobba så som läget är just nu. Nu måste jag verkligen ta och masa mig upp ur sängen så att jag får något gjort idag.

Ska jag våga skicka ett sms, eller är jag för på då?

H en toppen dag.
Kram

12-03-09

Ibland gör livet verkligen kovändningar. Jag visste att tiden var räknad, men inte att det skulle ske så här fort. Så tydligen är jag arbetslös om 30 dagar eller tidigare :S Vad ska jag ta mig till, jag kan inte klara mig på utan inkomst. Det går helt enkelt inte, jag är dyr i drift! Varför ska något sådant här dyka upp när jag äntligen har lyckats vända sida och bli lycklig. Varför, ! Nu har jag ångest inför sommaren, hur ska jag klara den ? Jag som hade tänkt jobba hela sommaren men nu blir det nog inte så. Jag ska vara glad om jag kan få jobba 4 veckor. Så hur ska jag då klara hösten 09 och våren 2010? Detta känns väldigt tungt, men egentligen borde jag inte ta detta så hårt, jag har ju trotts allt inte hus och heltidstjänst som många andra har. Jag bor ju fortfarande hemma och betalar ingen hyra så jag har det betydligt lättare än många andra. Men jag blir ändå förvånad, jag trodde inte att detta skulle hända så här fort!....

Nu har jag en ovis framtid framför mig, ush, detta är något som verkligen kommer att tära pshykiskt på mig, hur ska jag lyckas hålla uppe leendet när det enda jag vill är att skita i allt.

Kram

10-03-09

Äntligen känns det som att jag har lyckats vända tillbaka dygnet, idag så vaknade jag ca. 08.30 och jag var inte ens trött, vilket känns otroligt skönt. För tidigare har jag varit hur trött som helst på morgonen. Idag bär det av till Lövånger för att hälsa på Sofie, det ska blir riktigt roligt och skönt att lämna staden en stund för att umgås med en gó vän =) Nu ska jag nog ta och laga mig någon lunch så jag slipper stressa.

Nu är det bara 15 dagar kvar till lön igen =)
Ha en toppen dag

kram

08-03-09

Life is tuff sometimes, special when a friend is suffering.

Jag tror att livet sätter mig på prövning just nu. Den här dagen har varit väldigt lugnt, jag har sovit till 12 och sen har jag tvättat och sett på Step up. Den filmen är hur bra som helst, vekrligen en må bra film =)

I morgon är en dag full med sysslor. Nä nu ska jag ta och göra lite chokladpuddig :P

Kram

05-03-09

Det känns som om jag är inne i ett annat skede i mitt liv just nu, när jag var på väg till jobbet idag så började jag fundera på alla beslut som man fattar. Jag började fundera över de olika koncekvenser som varje val får, tänk tillexempel om jag hade flyttat till umeå för 2 år sedan undra hur mitt liv hade sett ut då. Det är en underhållande tanke, men samtidigt skrämmande för tänk om jag fattade fel belsut för 2 årsedan. Men gjort är gjort, hela dagarna består utav olika beslut.

Oj detta blev ett skumt inlägg. Men nu ska jag springa och äta men ha en toppen kväll

Kram

04-03-09

Äntligen har jag lagat mina favoritjeans =) Det är naturligtvis bara en temporär lösning. Men nu klara jag mig till stockholm, jag måste verkligen hitta ett par svarta där. Sen har jag blivit av med duggan så nu kan jag typ glassa genom resten av veckan =) Nu funderar jag på att fara och träna lite =)

Ha en toppen kväll

kram

04-03-09

Igår på nyheterna så pratade de om rättegången mot Piratebay. Försvarsadvokaten tog upp ett intressant dilemma. Advokaten sa att om man dömmer grundarna till Piratebay så kan man lika gärna fälla vägverket för att de bygger vägar som bilister kan köra rattfulla på eller utöva någon annan ol aglig förteelse. Advokaten tog även upp exemplet bilförsäljare, ska man då fälla dem också för att de säljer bilar till privatpersoner som kan köra rattfulla?

Jag tycker att detta är ett intressant dillemma eftersom att i princip handlar detta om sammma sak. piratebay har byggt upp en fildelningssida men det är inte grundarna som har laggt ut det upphovsskyddade materialet utan det är privatpersonerna så jag anser att det är fel att dömma grundarna. De har ju inte stridit mot lagen. I alla fall inte fildelningslagen om det nu finns någon sådan?

Om de nu skulle fälla grundarna så skulle detta leda till att de kan stoppa fler fildelningssidor men jag personligen tror inte att det kommer att stoppa Piratebay från att fortsätta som domän eftersom att de har så många användare som skulle stötta sidan. De har ju försökts tidigare att fälla dem men det misslyckades. Under det försöket var sidan nere under endas några timmar för då var det någon som bidrog med en ny server och på så sätt kunde sidan startas upp igen. Jag tror att detta är ett stort dillemma som man aldrig kommer att kunna sätta stopp för.

03-03-09

Nu har jag kommit fram till ett beslut, jag ska hoppa av civilrätten, jag har missat två diskussionsuppgfiter som jag inte visste att vi hade och sen klarade jag inte tentan. Kursen gör mig bara stressad. Det känns inte som att det är värt det. Känns faktiskt ritkigt skönt. Ville ha de extra 15 poängen men vad gör det. Kan ju läsa dem till hösten i stället.

Kram

03-03-09

Jag tror att jag faktisk har fått tillbaka mitt pluggtempo. Idag har jag pluggat 8 timmar och det lär nog bli lite mera plugg senare . Nu ska jag ta en paus och titta lite på the hills. Sen har jag typ bojkottat MSN vilket känns riktigt skönt. Man blir mycket effektivare då.

Ibland saknar man vissa personer utan att ha haft dem och ibland gör man saker som man inte borde göra.Nu blir det the hills. Ha en toppen kväll 

kram

03-03-09

Idag är tisdag och jag är tröttare än tröttast. Igår var jag och Angelica och testade på det nya gymmet och jag kommer garanterat att börja träna där eftersom att det var ju hur fräscht som helst. Det som är lite synd är att Angelica nog inte kommer att börja träna där eftersom att hon anser att det var för dyrt. Men jag tycker att det är välinvesterade pengar =) Det som var så bra igår var att det inte var speciellt mycket folk som var och tränade där då och det hade inte varit det på deras pass än vilket är bra eftersom att då kan man fara dit och se vilka pass som finns och välja ett utifrån det.  Jag hoppas bara att det kommer en massor med snygga grabbar dit så att man har lite och titta på:P

Sen har jag typ tappat min motivation i pluggandet, jag vill bara ha sommarlov nu! men det känns som om det är evigheter kvar tills dess så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, men när jag drar igång med träningen igen kanske jag får tillbaka motivationen igen. För nu är den då helt borta. Sen har jag lite tränigsvärk i rumpan också:P Nä nu ska jag ta och återgå till Företagsekonomin, någon som är sugen på att hjälpa mig?

Ha en toppen dag !

Kram

02-03-09

Idag så snöar och blåser det ute. inte speciellt trevligt väder ute. Detta har lett till att jag har tappat pluggorken. Den finns bara inte där. Jag har gjort en dugga men jag har 100000 andra saker jag borde göra. Sen har jag även varit förbi jobbet och jobbat en stund dvs. 4 timmar:P

Det har varit otroligt skönt att vara ledig i helgen och inte behöva tänka på något plugg alls, och framför allt inte haft möjligheten till att plugga. Men nu när man kommer tillbaka till verkligheten så blir man förslappad. Man orkar inte göra något alls. Det är rätt störande. Nu funderar jag på att titta på lite Gillimor Girls innan det är dags för lite mat.

Det är rätt störande hur mycket det ska krongla när man ska koppla in en skanner. Hur svårt ska det igentligen vara ?

Ha en bra dag kram

RSS 2.0